huis

Vragen en antwoorden

Hoe vaak, hoe lang?
Dat is moeilijk te zeggen omdat jouw behandelvraag en jouw persoonlijke wensen het richtsnoer zijn. Om je toch een idee te geven: de meeste cliënten hebben in het begin om de twee weken een afspraak, daarna om de drie à vier weken. De totale behandelperiode omvat meestal een aantal sessies. Indien nodig en gewenst kan ik je tussen de afspraken door telefonisch ondersteunen.

Hoe lang duurt een afspraak?
Een afspraak duurt ongeveer anderhalf uur.

Tarieven 2011
EUR 125,00 voor een healing- en counselingsessie (anderhalf uur).
Het intakegesprek is kosteloos en duurt ongeveer 30 minuten.

Vergoeding zorgverzekering
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor behandelingen door een natuurgeneeskundig therapeut, in je ziektekostenpolis vind je de vergoedingen van jouw verzekeraar. In dit overzicht van de beroepsvereniging van de Bhet vind je de verschillende zorgverzekeraars en hun vergoedingen. Staat jouw verzekeraar er niet tussen? Neem dan voor de zekerheid even contact met mij op.

Medische indicaties
Healing en counseling is er voor iedereen. Het is wel belangrijk dat ik op de hoogte ben van eventuele ziektes of andere belemmeringen. Een consult neemt niet de plaats in van adviezen of voorgeschreven medicatie van de huisarts of medisch specialist.

Afspraak afzeggen?
Ik hanteer een afzegtermijn van 24 uur. Afspraken die te laat zijn afgezegd, breng ik in rekening.